ELS NOSTRES SERVEIS

PROGRAMES D'INTERNACIONALITZACIÓ

Oferim diferents programes dissenyats per a les empreses que inicien el seu procés d’internacionalització o bé necessiten externalitzar el departament d’exportació. Són serveis enfocats a l’obtenció de resultats des del primer moment, destinant gran part del temps a la gestió comercial. És per això que el cost sempre inclou una part fixa i una de variable. Oferim serveis individualitzats a mida de les necessitats de cada empresa o grupals, que permeten oferir un preu més ajustat per cada membre del grup.

SERVEIS A L'EXPORTACIÓ

Disposem d’un ampli ventall de serveis per ajudar les empreses a exportar millor, conèixer nous mercats, buscar distribuïdors o agents comercials, incorporar personal especialitzat en exportació, i fins i tot obrir delegacions a l’estranger.

FORMACIÓ

L’experiència i coneixements adquirits al llarg de la nostra carrera professional ens permeten oferir gran diversitat de cursos adaptats a les empreses, ja sigui amb formació in-company o a través d’altres entitats. Adaptem la formació a la tipologia i necessitats dels nostres clients.

FRANQUÍCIES NACIONALS I INTERNACIONALS

El model de creixement a través de la franquícia és una molt bona opció per a les empreses. Us assessorem i acompanyem des del primer moment fins a l’expansió internacional.